16 Tanggapan untuk "Kopdar Ketiga Blogger Banua"

  1. wah lowongan bendahara kosong neh wkwkwk

    BalasHapus
  2. aku telindung, kada kelihatan foto ku,,wkwk,,
    oooyyyy cewek-cewek di banua, siapa yang handak jadi blogger, masa kadada, langsung dapat jabatan jadi bendahara nah,,wkwk,,sunyi senyap hampa tanpa blogger femail,,wkwk
    semangat untuk blogger banua

    Blogger Katro Update :

    Trik Agar Postingan Selalu di Halaman Pertama google

    Krisdayanti Istri Raul Lemos Melahirkan

    BalasHapus
  3. bah syngx ih semlm kd kwa umpat

    BalasHapus
  4. @ Iqbal Al Ghifari : Heeh kosong, tertarik mendaftar?? wkwkw

    @ Blogger Katro : Nah langsung mempraktekan sidin Meandak Anchor link di komen,,,wkwkw

    @ Kangbowo : Heeh,, mudahan di Kopdar berikutnya kawa gabung umpat lagi :)

    BalasHapus
  5. hey hey apa tu tergalau (T_T)

    tugas berat menanti nah wkwk cari bendahara. kayanya ada vnk nah yg udah mau.. hihi :D

    BalasHapus
  6. walau kada datang kopdar ketiga, membaca blog situ kawa meambil pelajarannya (PTR)

    mudahan dapat bendahara yg bungas tapi kada korupsi.. hehehe

    BalasHapus
  7. asa handak, tp kada bisa behitung duit wkwkwkwk

    BalasHapus
  8. @ Adittya Regas : wkwkwk Tergalau.com bagus tuh domain dit,,,
    Heeh,, tugas berat tuh merekrut bendahara cewek :) gunakan keplayBoyan masa muda dit ae,,,wkwkwkw

    @ Cangkal : Sip,,, amiiiin bendahara yang cantik dan bungas adalah harapan kita semua,,,hehe

    @ Uzank : ZAman udah modern teknologi sudah berkembang wahini canggih dah udah ada SEMPOA wan kalereng kawan ae, jangan khawatir soal mahitung bahitung

    BalasHapus
  9. Waah, rame ya mas ayead Kopdarnya...
    kpn ada kopdar lgi bisa ikutan ga nih... :D

    Oh iya,, sekedar saran hja nih mas ayead, bisa di pajang ga foto2 + namanya buhan blogger banua yg umpat Kopdar, biar bisa kenalan tu nah.. hehehe

    Sukses selalu buah Blogger Banua... :-)

    BalasHapus
  10. permisi gan, mau nitip lapak neh
    bagi agan dan aganwati yg mau tukar link silahkan kunjungi blog saya d bawah ini, saya pasti dng segera link back agan dan aganwati, thanx's

    URL = http://showgan.blogspot.com/2011/08/tukar-link.html

    BalasHapus
  11. Sukses bagi bubuhan blogger banua mudahan kopdar berikutnya kawa umpat.. asal dihabari haja :)

    BalasHapus
  12. hahay... uln kdd nah di sana ... tapi semoga makin sukses aja blogger banua...
    nitip lapak bang

    BalasHapus
  13. amun handak umpat kayapa dangsanak... aku handak banar bagabung nah wan bubuhan bloger papadaan banjar... pabila ada kopdar lagi neh??

    BalasHapus
  14. Raminya lah... Padahal semalam tu handak jua umpatan begabung, pas siangnya ada uzur.

    Salam Sehat dan Sukses ja nah.

    BalasHapus
  15. halo salam kenal gan google friendnya deh ane add mampir ke blog saya gan sekalian add jg makasih sebelumya

    BalasHapus
  16. Aartikel yang keren gan .. thank buat share nya !!

    BalasHapus

Silahkan Berkomentar :)

CURHAT

Medianya.com

BANJARMASIN

Tercanggih.com